Velkommen til Det 12. kvartal.

Midt i hjertet av Gamlebyen finner du det sjarmerende 12. kvartal. Her kan du innta en bedre middag på Gamlebyen Gjestgiveri i den ærverdige gamle prestegården. Nyt en deilig, lun sommerkveld i den tilhørende bakgården nippende til god drikke fra naboen Ølgaarden, Norges største ølutsalg med over 600 sorter å velge mellom. Vegg i vegg finner du kulturarenaen Den Gamle Bokbyen med spennende arrangementer og en helt egen litteraturfestival, ikke ukjente «Ord i Grenseland».


Avslutt kvelden på Tamburen, der du fort blir en av gjengen. Her er det også live jazz hver eneste torsdag hele året.

Mett og full av inntrykk er veien kort til en deilig, komfortabel seng hos Gamlebyen hotell. Med 16 smakfulle, delikate rom av høy standard er du garantert en god natts søvn. For de spesielle anledningene velger du den fullt utstyrte suiten, perfekt også til mindre samlinger.

Når du så våkner uthvilt står tøflene klare, og du kan ta morgenkaffen på en benk ute i hotellets bakgård. Tar du et par skritt til kan du nyte den på Jugabenken, der gutta i Gamlebyen har samlet seg i alle år for å oppdatere hverandre. Her får du med deg alt som skjer i Gamlebyen. Ringen er sluttet i det du inntar en deilig, lang frokost på Gjestgiveriet, med utsikt over elven og parken.


Det 12. kvartal består av Gamlebyen Gjestgiveri, Den Gamle Bokbyen, Gamlebyen hotell, Tamburen og Ølgaarden. Hver for seg har de mye spennende og variert å tilby, sammen kan de være vertskap for eventer, konferanser, bryllup og små og store selskap. De har meget gode forbindelser med en rekke samarbeidspartnere, og kan gjøre nettopp ditt event til noe helt spesielt i unike og vakre Gamlebyen.